Nå er det vinter! Ta kontakt eller kom innom hvis du ønsker å kjøpe deg snowboardutstyr!

.

Oslo Snowboardsenter - snowboard.no

Sørkedalsveien 1E, (Majorstua)
0369 Oslo (Klikk her -  kart!)

Åpningstider :

Mandag - Fredag
kl. 11 - 18
Torsdag
kl. 12 - 19
Lørdag
kl 11 - 17

 

Vi er tilgjenglig på telefon 92687000 frem til kl 21 hver dag
eller send oss en e.mail på oss@snowboard.no.

Beklager, men vi har for tiden problemer med sidene våre.
Her er linker til de forskjellige kategoriende:
Klikk her:

Snowboard

Snowboardbindinger

Snowboardstøvler

Sikkerhetsutstyr/div

Du kan også bestille varer ved å klikke her!
 

Følg oss på facebook så får du beskjed om forskjellige tilbud!

Kjøp snowboard hos Oslo Snowboardsenter som har solgt snowboard på Majorstua i Oslo siden 1985. Vi holder til sentralt på Majorstua, rett ved Colosseum kino (ved siden av Rema 1000) og har 150m2 med bare snowboardrelatert utstyr. Vi har et stort utvalg sikkerhetsutstyr i tillegg til god utvalg av brett til all slags bruk fra pudderkjøring og splitboard til park, slopestyle, bakkekjøring og carving. Lette og gode bindinger og komfortable støvler har vi også i flere fasonger. 
Støvler har vi fra str.30 opp til str 50.

Vårt mål er å gi deg en best og riktigst mulig sammensetning av utstyr innen ditt budsjett for at du skal få en best mulig dag i bakken.

Vi har alltid inne en god del varer til gode priser og mange gode tilbud.

Klikk her for å få flere informasjoner om OSS!

Om OSS

Vi er i første rekke en spesialbutikk!

Hos oss prøver vi å veilede deg til et riktig produkt til ditt bruk, -  til en best mulig pris på god kvalitet. Håper du finner frem til det du trenger på sidene våre.   Vi selger topp core produkter som: Allian Snowboards, Jones Snowboards,  Goltes Carbon snowboards,  Dupraz D1 snowboards, SP snowboardbindinger, SOX hansker, Amplifi sikkerhetsutstyr, Ride og Celsius støvler og en del andre ting. 

- Vi er i første rekke en spesialbutikk som selger snowboards og ligger på Majorstuen ved Colosseum Kino i Oslo, men vi sender også ut varer over hele landet i oppkrav som en service til våre kunder. Ta kontakt så hjelper vi deg med å sette sammen en riktig pakke for deg.

 

Bestilling av varer:

Vi sender ut daglig varer.
Vi sender alle bestillinger i postopppkrav.
Vennligst fyll ut vårt ordreskjema så sender vi ut varene omgående.
Ta gjerne kontakt med oss før du bestiller, hvis du ikke er helt sikker på hva som er riktig for deg, så kan vi hjelpe deg med å sette sammen riktig utstyr til ditt bruk.

Klikk her for Ordreskjema!

 

Litt om:

Oslo Snowboardsenter har jobbet med snowboards siden 1985 og satser på kvalitetsprodukter. Alle ekspeditørene har erfaring som instruktører på snowboard og kan hjelpe deg med å sette sammen riktig utstyr til din bruk.

– Oslo Snowboardsenter

"Celsius boots har god passform, god støtte og demping i sålen og gir optimalt hælstøtte for alle gjennom sin mulighet til å legge inn gel/silikon støtte i hælpartiet."

– Celsius snowboardstøvler

"SP er den eldste bindingprodusenten i Europa og vi har kjøpt bindinger fra dem i over 25 år. Pantentet FASTEC benyttes i dag av flere og flere da det gjør hverdagen i bakken mye enklere."

– SP bindinger

"Serge Dupraz har laget brett siden 1984 og laget de første brettene som kunne carve allerede i 1987 med Hot 160 og Hot Plus15. De neste årene kopierte alle andre merker innsvinget til Hot for å kunne gi brettene sine bedre svingegenskaper og kantfeste. Nå lager han noen av de beste offpistebrettene på markedet som samtidig også har gode bakkeegenskaper"

– Dupraz snowboards

"Amplifi lager topp beskyttelsesutstyr for all actionsport. Vi tar inn i første rekke det som er rettet mot vintersport, Ryggbeskyttelse, kne-, håndledd- og rumpe-beskyttelse er det mest poppulære. I tillegg har vi et stort utvalg bagger."

– Amplifi

"Håndlaget freecarvingbrett laget med hel karbonmatte i dekket og racingteknologi også med gode offpistegenskaper får vi fra Goltes snowboards. Tidligere WorldCup kjører Jani Golets har i alle år arbeidet med å prøve å lage de beste håndlagede racingbrettene til en "relativ" gunstig pris med karbon og den beste teknologien ."

– Goltes håndlagede Snowboards

No subscription lists available