Snowboardbag til hverdag og reise!

God beskyttelse gir brettet lenger levetid!

 


iPhonegraphy

Amplifi Cart Bag Ltd
Veil. kr. 999.-

Lett polstret brettbag 166cm  .

iPhonegraphy

Amplifi Transfer Bag Ltd
Veil. kr. 699.-

Lett lett brettbag 166cm for transport av brettutstyr .

iPhonegraphy

Amplifi Stash Sack
Veil. kr. 399.-

Gunstig brettbag i lengdene 150 og 130cm

iPhonegraphy

Amplifi Stash Sack 170cm
Veil. kr. 499.-

Lang, lett brettbag på 170 cm.

iPhonegraphy

Amplifi Fender Torino 166
Veil. kr. 1.399.-

Stor, solid polstret snowboardbag med hjul for lett transport.

iPhonegraphy

Amplifi Tour Torino 166
Veil. kr. 2.400.- 

Stor, solid reisesnowboardbag med plass til flere brett og utstyr. Har hjul for lett transport.

iPhonegraphy

Amplifi Ski Wheelie 200cm
Veil. kr. 2.599.-

Solid, stor, polstret ski/brettbag med hjul, på hele 200cm.Her har du oversikt over våre snowboardbagger!

God beskyttelse under transport gjør at brettet holder lenger.

Vi tar inn et bredt utvalg snowboardbagger slik at du kan finne det som passer best for din bruk. De fleste modellene kommer i lengdene 158cm og 166cm.  Reisebaggene med hjul har ekstra forsterkninger for å tåle de påkjenningene det er å ta med seg brettet/brettene på fly har vi opp i lengde på 200cm.

 

Litt om:

Oslo Snowboardsenter har jobbet med snowboards siden 1985 og satser på kvalitetsprodukter. Alle ekspeditørene har erfaring som instruktører på snowboard og kan hjelpe deg med å sette sammen riktig utstyr til din bruk.

– Oslo Snowboardsenter

"Celsius boots har god passform, god støtte og demping i sålen og gir optimalt hælstøtte for alle gjennom sin mulighet til å legge inn gel/silikon støtte i hælpartiet."

– Celsius snowboardstøvler

"SP er den eldste bindingprodusenten i Europa og vi har kjøpt bindinger fra dem i over 25 år. Pantentet FASTEC benyttes i dag av flere og flere da det gjør hverdagen i bakken mye enklere."

– SP bindinger

"Serge Dupraz har laget brett siden 1984 og laget de første brettene som kunne carve allerede i 1987 med Hot 160 og Hot Plus15. De neste årene kopierte alle andre merker innsvinget til Hot for å kunne gi brettene sine bedre svingegenskaper og kantfeste. Nå lager han noen av de beste offpistebrettene på markedet som samtidig også har gode bakkeegenskaper"

– Dupraz snowboards

"Amplifi lager topp beskyttelsesutstyr for all actionsport. Vi tar inn i første rekke det som er rettet mot vintersport, Ryggbeskyttelse, kne-, håndledd- og rumpe-beskyttelse er det mest poppulære. I tillegg har vi et stort utvalg bagger."

– Amplifi

"Håndlaget freecarvingbrett laget med hel karbonmatte i dekket og racingteknologi også med gode offpistegenskaper får vi fra Goltes snowboards. Tidligere WorldCup kjører Jani Golets har i alle år arbeidet med å prøve å lage de beste håndlagede racingbrettene til en "relativ" gunstig pris med karbon og den beste teknologien ."

– Goltes håndlagede Snowboards